Hybride Hexapod

Een game-changer op het gebied van motion control, die innovatie zal stimuleren als een katalysator voor productieprocessen van de volgende generatie.

ALIO’s gepatenteerde nieuwe generatie Hybrid Hexapod® benadert de traditionele 6 Degree of Freedom (6-DOF) positioneringsapparaten op een andere manier en levert veel betere prestaties tegen uiterst competitieve prijzen. De Hybrid Hexapod® combineert een monolithisch XY-podium, een statief en een continu roterende theta-Z-as. Dit maakt de traditionele hexapod kinematica overbodig, met ordes van grootte verbeteringen in precisie, padprestaties, snelheid, stijfheid en een groter werkbereik met vrijwel onbeperkte XY-afstand en volledig programmeerbare gereedschapspuntlocaties.

De Hybrid Hexapod® heeft een 3-Dimensionale Point Precision® herhaalbaarheid van minder dan 100 nm, waardoor het een essentiële technologie is voor kritische toepassingen in de sectoren laserbewerking, optische inspectie, fotonica, halfgeleiders, metrologie en medische apparatuur, en in alle projecten voor microbewerking.

Groneman is gesloten op 29 mei in verband met Pinksteren.
Graag wensen wij al onze relaties fijne dagen toe, wij staan 30 mei weer voor u klaar.