Over ons

Groneman: uw toeleverancier op het gebied van aandrijftechniek, besturingstechniek en verbindingstechniek

Groneman

De ontwikkelingen in de techniek staan niet stil. U wilt voortdurend gebruik maken van de nieuwste producten in de markt. Onze leveranciers zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en productverbeteringen.

Kennis en advies:

Deze kennis geven wij graag aan u door. Door intensief contact met de leveranciers en regelmatige bezoeken aan de fabrieken blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken in de markt.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met u vinden wij zeer belangrijk. Om een goed beeld van uw activiteiten te krijgen, komen wij graag bij u op bezoek. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in Hengelo.

Aandrijftechniek

Onze afdeling Aandrijftechniek houdt zich voornamelijk bezig met componenten voor het beveiligen van machines tegen schade en productiestilstand en verstellingen in machines.

 

Besturingstechniek

De belangrijkste uitdaging van de afdeling Besturingstechniek is de automatisering van uw productieproces. Bijvoorbeeld op het gebied van positionering van producten en het bouwen van pick&place systemen voor diverse sectoren in de machinebouw. Bovendien levert zij ook componenten zoals servomotoren, regelaars en planetaire tandwielkasten.

Verbindingstechniek

De afdeling Verbindingstechniek levert zelftappende draadbussen voor het verbinden van diverse materialen. Maar heeft u iets te lijmen of af te dichten dan kunt u ook bij ons terecht.

De afnemers

Dat bent u. Groneman levert aan de gehele industriële markt. Onze producten worden voornamelijk in de machinebouw ingezet. Voor de technische details onderhouden wij intensief contact met constructeurs en engineers van tekenkamers en constructieafdelingen en met ingenieursbureaus. Voor prijzen en levertijden kunt u altijd bij onze verkoopmedewerkers van de binnendienst terecht.

HIER vindt u meer informatie over werken bij Groneman.