Lineaire technologie

Unimotion is de toonaangevende producent van lineaire technologie

Unimotion, een middelgroot bedrijf gevestigd in Slovenië, is expert op het gebied van zowel standaard lineaire eenheden als individuele en complexe speciale lineaire eenheden. Ze ontwikkelen en vervaardigen mechanische lineaire eenheden, compacte lineaire eenheden, meerassige systemen en custom made producten en systemen voor Industrie 4.0. (het digitaliseren en automatiseren van met name productieprocessen). Lineaire technologie.

Leverancier van oplossingen voor lineaire bewegingstechnologie

Het bedrijf, opgericht in 1990, is een grote speler op de markt van op maat gemaakte machines. Ervaring in individuele en technologische oplossingen voor de lange termijn heeft ertoe geleid dat het bedrijf een belangrijke leverancier van oplossingen voor lineaire bewegingstechnologie is geworden.
In hun eigen moderne machinepark met CNC bewerkingscentra en CNC automatische draaibanken maken zij voor ons diverse types tandriemaandrijvingen, lineaire geleidingen en servocilinders met bijbehorende accessoires.
In het grote bedrijfspand in Slovenië herbergt Unimotion alle divisies onder 1 dak: productie, ontwikkeling, montage en opslag.
Door hun uitgebreide kennis van de ontwikkeling en productie van o.a. lineaire eenheden, zijn zij in staat om op een kostenefficiënte manier capaciteitsvraagstukken in diverse industrieën op optimale wijze op te lossen. Zoals het verhogen van de productie door de combinatie van lineaire eenheden met efficiënte meerassige systemen.

Team van professionals

Unimotion is een team van hooggekwalificeerde professionals dat op een creatieve en vernieuwende manier werkt aan de ontwikkeling van slimme tools om uw proces kostenefficiënt te innoveren.
Hun jarenlange ervaring in custom made technologische oplossingen heeft ze gepositioneerd als een toonaangevende wereldwijde leverancier van lineaire technologie.⁠ Zo onderscheiden bijvoorbeeld de LMCA-serie lineaire motoren zich van andere merken door een krachtdichtheid die 30-50% hoger is dan die van concurrenten.
Woorden als kwaliteit, betrouwbaarheid, een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en korte levertijden zijn kenmerkend voor deze leverancier. De hoge productiecapaciteit, flexibiliteit en precisie maakt Unimotion een fijne partner om mee samen te werken. Klik hier voor een overzicht van ons UniMotion aanbod.