WEBINARS bij MAYR

Als wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van veiligheidskoppeling-  en veiligheidsrem-technologie wil MAYR u graag ondersteunen met een aantal webinars. Hier leert u onder andere hoe u de bewegingen van uw machines en systemen veilig kunt maken.

Naast webinars over de grondbeginselen van de veiligheidskoppeling en veiligheids-remtechnologie, biedt men ook webinars op expertniveau over geselecteerde specialistische onderwerpen.
In deze expert-webinars leert u zich te kwalificeren om de respectievelijke veiligheidscomponenten te selecteren en te dimensioneren, rekening houdend met alle fysieke omstandigheden en beïnvloedende factoren, zodat persoonlijk letsel en materiële schade wordt uitgesloten.
Deze webinars zijn gericht op specialisten en managers, ontwerpers, ontwikkelaars en veiligheidsfunctionarissen uit de machinebouw. Ze worden gegeven in het Duits en het Engels.

Beschikbare data en registratie

Uw voordeel
“Experts in plaats van experimenten” – met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van veiligheidskoppeling en veiligheidsremtechnologie en de bijbehorende vakgebieden is MAYR de juiste partner om van u een expert te maken op het gebied van de veiligheid van mensen, machines en systemen.

Waarom kiezen voor mayr?
Kernelementen van MAYR zijn de waarden van veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie. Ze staan voor de MAYR  filosofie, die door alles heenloopt. De combinatie van traditie en innovatie, maar ook lokale ‘roots’ en wereldwijd marktleiderschap, is wat hen onderscheidt.

Terug naar overzicht